milieu

Bijdragen aan een duurzaam milieu!

Het milieubeleid binnen Henny van Ommeren is gebouwd op 4 pijlers:

  • Voldoen aan de Wet- en Regelgeving, lijstwerk actueel.
  • CO2 footprint kleiner maken.
  • Circulaire projecten met klanten invullen.
  • Afvalbeperkende maatregelen nemen.

De voor Henny van Ommeren meest significante milieuaspecten zijn vastgelegd in het milieuaspectenregister. Jaarlijks worden nieuwe doelstellingen bepaalt waaraan zowel op vestigingsniveau als op bedrijfsniveau invulling wordt gegeven. In de actielijst vestigingsoverleg en in de Management Review worden de resultaten vastgelegd.

Een maal per drie jaar vindt er een risico inventarisatie en –evaluatie plaats uitgevoerd door een extern bureau waarbij de arbeidsomstandigheden en veiligheid van Henny van Ommeren wordt beoordeeld.

Duurzaamheid en circulariteit worden steeds belangrijker. Op dit gebied biedt Henny van Ommeren haar klanten diverse unieke oplossingen aan, zowel voor de bedrijfs- en werkkleding, als ook voor de werkschoenen en overige PBM’s. Henny van Ommeren participeert in diverse circulaire initiatieven zoals de Dutch Circular Workwear Association, de DCWA.

3m.jpg4tecx.jpgATLASnew.jpgGrisport.jpgHaVeP.jpgHoneywell.jpgSIOEN.jpgbahco.jpgcapitalsafety.jpgdrager.jpgemma.jpgmetabo.jpgmotorola.jpgpeltor.jpgroots.jpgtexowear.jpgtopcon.jpgtricorp.jpguvex.jpg

ATTENTIE! Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord.

Ik begrijp het