organisatie pic

Henny van Ommeren: alles voor goed werk!

Henny van Ommeren beschermt van top tot teen, tegen lawaai en letsel en alle andere ongemakken.
Al meer dan 30 jaar vertrouwd in de markt, levert Henny van Ommeren diverse producten voor de bouw en industrie. In 6 productgroepen gecategoriseerd, fungeert Henny van Ommeren als distributiekanaal van 70.000 artikelen van marktleidende partijen in de branche.

Op het gebied van veilig en gezond werken mogen géén concessies worden gedaan. Henny van Ommeren is al jaren gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. Henny van Ommeren loopt voorop door met innovatieve oplossingen te komen, klantgericht te werken en een compleet assortiment van producten en diensten aan te bieden.

Voorbeelden hiervan zijn: passervices voor kleding en schoenen, aanmeten van gehoorbescherming op locatie, persoonlijke pbm-pakketten die bij uw medewerkers bezorgd worden. Dit alles maakt Henny van Ommeren dé expert op het gebied van veilig en gezond werken. Wij leveren onder meer persoonlijke beschermingsmiddelen, gasdetectie apparatuur, valbescherming en reddingsmiddelen. Kortom, Henny van Ommeren, alles voor goed werk!

3m.jpg4tecx.jpgATLASnew.jpgGrisport.jpgHaVeP.jpgHoneywell.jpgSIOEN.jpgbahco.jpgcapitalsafety.jpgdrager.jpgemma.jpgmetabo.jpgmotorola.jpgpeltor.jpgroots.jpgtexowear.jpgtopcon.jpgtricorp.jpguvex.jpg

ATTENTIE! Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord.

Ik begrijp het